Turkse gymleraren trouwen in trainingspak

AvatarTurks.nl Redactie

Twee Turkse gymleraren in Ankara hielden zo erg van elkaar dat ze besloten met elkaar te trouwen. Er bleek echter één ding groter te zijn dan de liefde voor elkaar, namelijk hun liefde voor de sport.

Umut Benlikara en Aycan Turan wilden hun burgerlijk huwelijk onvergetelijk maken. De moeder van de bruid, Nihal Turan, stelde daarom voor om het burgerlijk huwelijk ‘sportief’ te houden. Of de bruidegom nog zijn mening mocht geven over het concept is onbekend. Kötü kaynana represent?

Ankara'da evlenen beden öğretmenleri takım elbise giymedi

De bruid droeg geen trouwjurk en de bruidegom had geen pak aan. In plaats daarvan droeg het verliefde koppel trainingspakken en sneakers. Saillant detail: de gasten moesten ook in trainingspak komen naar het burgerlijk huwelijk en zo geschiedde.

Daar lieten ze het niet bij. Het koppel liet op de voorkant van het witte shirt hun eigen foto drukken, achter lieten ze de huwelijksdag en ‘Mr. Benlikara ve Mrs. Benlikara’ drukken.

Ankara'da evlenen beden öğretmenleri takım elbise giymedi

De gasten kregen voor ze de zaal binnengingen fluitjes aangereikt. In plaats van applaus moest er gefluit worden bij het ‘ja-woord’.

Ankara'da evlenen beden öğretmenleri takım elbise giymedi