Turkse man betrapt vrouw in bed met een ander

Turks.nl Redactie

De 37-jarige Özkan E. heeft in Kırklareli zijn vrouw met haar minnaar in bed betrapt. Hij stak ze neer. De minnaar overleefde het niet, zijn vrouw ligt gewond in het ziekenhuis.

Özkan E. werkt in een fabriek in Babaeski, Kırklareli. Hij heeft een zoon en is getrouwd met Saadet E., maar hij verdacht zijn vrouw al enige tijd van vreemdgaan.

Hij loog tegen zijn vrouw dat hij nachtdienst had en vertrok uit huis. Hij verstopte zich ergens en controleerde of iemand het huis binnenging. Op een gegeven moment zag hij dat er een man zijn huis binnenging. Na even gewacht te hebben, opende hij de deur en ging naar binnen.

In de slaapkamer trof hij zijn vrouw aan met haar minnaar in bed. Hij kreeg een zenuwinzinking en pakte een mes uit de keuken, waarmee hij zijn vrouw en haar minnaar neerstak. Buren hoorden het geschreeuw en alarmeerden de hulpdiensten, die snel ter plekke kwamen.

Özkan E. werd door de politie met moeite opgepakt in het huis. De minnaar wist het, ondanks de inspanningen van de doktoren, niet te overleven. Saadet E., de vrouw, wordt nog altijd behandeld in het ziekenhuis. Het politie-onderzoek duurt voort.

  • Loading...