Turkse vader beboet om klap na ‘betrappen’ dochter

Door | Algemeen

Dat meldt de Turkse krant Hürriyet.

Op 1 maart betrad Sefer B. de kamer van zijn dochter, die hij samen met een jongen in bed zag. Hij gaf haar ter plekke een klap en ging samen met haar naar het politiebureau. Hij deed aangifte tegen de jongen waarmee hij haar dochter mee betrapte, samen met twee andere jongens waar zij eerder contact mee had. Echter gebeurde er iets wat de vader niet had verwacht: Zijn dochter vertelde dat het uit eigen wil was en deed aangifte tegen haar vader.

Later bepaalde de rechter dat de vader schuldig is aan geweldpleging tegen zijn dochter. Zijn dochter en de drie jongens gaan vrijuit: Het meisje is meerderjarig en er is geen sprake van dwang. De vader kreeg eerst een boete van 3.600 lira, maar omdat er sprake is van ‘aansporen’ door de dochter, werd het verlaagd tot 740 lira (±250 euro).

De vader beweert dat zijn dochter slachtoffer is van gedwongen prostitutie. “Ik heb haar altijd willen redden en willen beschermen. De straf is onterecht. Een ander had veel ergere dingen gedaan” aldus Sefer B. Hij zegt dat hij de boete niet kan betalen, omdat hij 850 lira per maand verdient.

Wij probeerden de Baklava van Albert Heijn uit

De slimme ondernemers haken in op Islamitische feestdagen:...

Beyaz Show kapt ermee

Het was misschien het meest succesvolle programma van de...

Vrouw van Arda gewond naar het ziekenhuis

Aslıhan Doğan, de vrouw van voetballer Arda Turan, is...

Çağatay Ulusoy en Gizem Karaca veroordeeld tot jarenlange gevangenisstraf

Een groep artiesten, waaronder de bekende acteurs Çağatay...