Turkse vader vermoordt echtgenote en drie kinderen, steekt huis in brand en springt van het balkon

Turks.nl Redactie
Total
499
Shares

In Kayseri heeft een tragisch gezinsdrama plaatsgevonden. Erol Adıyaman (41) heeft naar verluidt ‘s nachts ruzie gekregen met zijn echtgenote Safiye Adıyaman (41) na het drinken van alcohol.

Hij stak haar dood door te steken in haar hart en nek. Zijn kinderen Selenay (16), Nazlı Nur (7) en Çınar Berk (3) werden wakker door het geschreeuw van hun moeder. Hun vader sneed hun kelen door. Vervolgens stak hij het huis in brand en sprong uit het balkon van het huis op de tweede verdieping.

Het gezinsdrama vond plaats in de Tacettinveli-buurt in Kayseri rond 2 uur ‘s nachts. Hij dronk alcohol thuis, waarop zijn echtgenote hem waarschuwde om niet te drinken. Het stel kreeg echter flinke ruzie. De vader zou eerder behandeld zijn voor drugsverslaving en psychologische problemen.

Erol Adıyaman draaide door en stak zijn echtgenote in haar hart en nek. Vervolgens sneed hij de kelen van zijn kinderen door, die wakker waren geworden door het geschreeuw van hun moeder. De vader stak vervolgens het huis in brand en sprong van het balkon.

De vader raakte zwaargewond en is opgenomen in het ziekenhuis. Zijn toestand is kritiek. De brandweer wist de brand te blussen. Tussen 2011 en 2016 is hij betrokken geweest bij tien aparte misdaden. Ook is hij in de afgelopen vijf jaar twee keer weggelopen en als vermist opgegeven. Hij heeft nog een 21-jarige dochter uit een eerder huwelijk en is afkomstig uit de provincie Ağrı.

  • Loading...