Vermiste Bart Koster gevonden in Turkije

Het lichaam van Bart Koster (53), die sinds donderdag was vermist in de omgeving van de Turkse badplaats Marmaris, is gisteren gevonden.
Turks.nl Redactie

Hij blijkt te zijn verongelukt tijdens een fietstochtje op een mountainbike. Wat er precies is gebeurd, en waar hij is gevonden, is nog onduidelijk. De afgelopen dagen was in het gebied een grootscheepse zoektocht gehouden naar Koster.

De ontspannen vakantie die het had moeten zijn, veranderde in een nachtmerrie toen Bart Koster donderdag niet terugkeerde van een fietstochtje. Hij had een mountainbike gehuurd en wilde van de badplaats Marmaris, waar hij en zijn vrouw Mireille verbleven, naar het nabijgelegen dorpje Icmeler fietsen. Zijn telefoon had de manager van het Yersekse schelpdierbedrijf Holland Shellfish BV achtergelaten, want hij wilde niet voortdurend gebeld worden. Toen hij echter aan het einde van de middag nog niet terug was, sloeg zijn echtgenote alarm.

De speurtocht bleef dag na dag zonder resultaat. Eind gistermiddag maakte het Korps Landelijke Politie Diensten aan alle illusies een einde: Bart Koster was gevonden en niet meer in leven. Een familielid verklaart op de speciaal gemaakte Facebookpagina dat Koster is verongelukt. Hij is van een berg af geraakt. Hoe, dat wordt nog onderzocht.

Bron: Bndestem.nl

  • Loading...