Jongen (10) vermoord na betrappen moeder in bed met minnaar

Door | Algemeen

Een vrouw in Sakarya heeft bekend dat ze haar 10-jarige zoon heeft vermoord, nadat hij haar betrapte in bed met haar minnaar. Dat melden Turkse media.

Zeynep K., moeder van twee, wonend in Karasu, Sakarya, ging in de vroege uren naar het politiebureau om te bekennen dat ze haar zoon Necmi Talha K. heeft vermoord door hem te wurgen met een kussen.

De moeder belde aanvankelijk tegen de politie en zei: ”Mijn zoon is doodgegaan, hij is nu thuis.” Dienstverleners troffen het levenloze lichaam van het 10-jarige jongentje aan en brachten hem naar het staatsziekenhuis. Ondanks de inspanningen, kon hij niet meer worden gered. Uit eerste onderzoek bleek dat hij dood was gewurgd met een kussen.

Vader I.K. kreeg het nieuws te horen op werk. ”Waar is die eerloze, die mijn vrouw zou moeten voorstellen”, schreeuwde hij in het ziekenhuis.

Vader I.K.

Zeynep K. zei bij het verhoor dat ze haar zoon had vermoord, omdat hij niet naar school ging. Nadat ze tegenstrijdige verklaringen aflegde, werd haar buurman K.Y. ook opgepakt.

YASAK AŞKINI ÖĞRENEN OĞLUNU ÖLDÜRDÜ!

YASAK AŞKINI ÖĞRENEN OĞLUNU ÖLDÜRDÜ!

Gepostet von Show Ana Haber am Mittwoch, 22. November 2017

Uitendelijk gaf Zeynep K. toe. Haar zoon had haar ’s ochtends in bed betrapt met haar minnaar. Daarom zou ze samen met haar minnaar het jongentje hebben vermoord.

De vermoorde jongen.

Ceceli geboycot door Turkse media

De kans is groot dat je geen nummers meer hoort van Mustafa...

Ceceli verspreidt seksbeelden ex-vrouw

De Turkse zanger Mustafa Ceceli heeft seksbeelden van zijn...

Aref in kritieke toestand

De bekende goochelaar Aref Gaffouri verkeert in...

Zusje Rüzgar Erkoçlar ook man geworden

De bekende actrice Nil Erkoçlar was lange tijd uit beeld,...