Vrouw deelt bezoek aan gynaecoloog op Instagram

Door | Algemeen

De aandachtszoeker in kwestie is Didem Ceran, een zelfbenoemde ‘fitness-blogger’ die ook een deelnemer was van de populaire TV-programma Survivor. Omdat de selfies en de fitnessfoto’s niet meer likes kregen dan een paar honderd, besloot ze het anders aan te pakken. En met succes: 220k views, 3.5k reacties en 1.1k likes.

Didem besloot een filmpje te maken tijdens haar bezoek aan een gynaecoloog voor een ‘vaginal whitening’. ‘Kun je even hallo zeggen tegen mijn volgers?’ vraagt ze rustig terwijl de dokter bezig is met zijn bleekmiddel en schuurpapier (hoe anders doen ze zoiets?). Nog hilarischer was de tekst onder de foto: “Ik heb vaginal whitening geprobeerd ondanks dat ik het niet echt nodig heb. Wees niet bang, maar kies wel de juiste dokter. Ik vertrouwde mijn vagina toe aan de knapste dokter, want dat ben ik waard” meent ze. De before & after-beelden hield ze voor haarzelf, gelukkig.

Een paar hilarische reacties:

Schermafbeelding_2016-11-02_om_18.47.14.jpgSchermafbeelding_2016-11-02_om_18.47.48.jpgSchermafbeelding_2016-11-02_om_18.47.42.jpgSchermafbeelding_2016-11-02_om_18.47.34.jpg

Wij probeerden de Baklava van Albert Heijn uit

De slimme ondernemers haken in op Islamitische feestdagen:...

Beyaz Show kapt ermee

Het was misschien het meest succesvolle programma van de...

Vrouw van Arda gewond naar het ziekenhuis

Aslıhan Doğan, de vrouw van voetballer Arda Turan, is...

Çağatay Ulusoy en Gizem Karaca veroordeeld tot jarenlange gevangenisstraf

Een groep artiesten, waaronder de bekende acteurs Çağatay...