Ze ging naar Turkije voor een Kardashian-kont, maar het liep vreselijk af

By | Algemeen

Jade Stafford uit Engeland vloog naar Turkije om geopereerd te worden aan haar kont en liposuctie te laten doen bij een kliniek in Istanbul. Na de operatie kreeg ze blauwe plekken en is nu erg boos: “Ik ben boos omdat mensen me proberen te belazeren door te zeggen ‘dat het door de morfine komt'”.

De 25-jarige Jade Stafford zou bij een kliniek in Turkije vet uit haar rug laten zuigen en een Kardashian-kont krijgen na een operatie. Daarvoor betaalde ze 16.680 lira (bijna 3,5 duizend euro). Na de operatie werd geconstateerd dat ze een morfine-allergie had. Jade werd geadviseerd een week na de operatie te rusten. Stafford wilde niet zo lang in het ziekenhuis blijven en vertrok al na twee dagen.

Jade zou bij het verlaten van het ziekenhuis een onregelmatig hartritme en een probleem met haar long hebben. Na het verlaten van het ziekenhuis kreeg ze steeds meer blauwe plekken op haar kont, borsten en haar buik. Volgens artsen in Engeland zouden de blauwe plekken een gevolg kunnen zijn van een hartaanval. De artsen zeggen dat het mogelijk is dat ze tijdens de operatie een hartaanval heeft gekregen en de doktoren haar hebben gereanimeerd.

Ontkenning

De kliniek in Istanbul heeft gereageerd op de aantijgingen en ontkent stellig: “We hebben op 10 maart een operatie uitgevoerd op haar buik, namelijk liposuctie. Dit kan tot gevolg hebben dat ze blauwe plekken krijgt. Als we haar hadden gereanimeerd, zou ze natuurlijk hiervan op de hoogte gebracht worden.

 • Tarkan koopt huis voor zijn dochter

  Tarkan heeft een nieuw huis gekocht in Istanbul voor zijn...

  Harvard-academicus de mist in bij eerste vraag

  Een Turkse academicus die werkt als onderzoeker bij...

  Sibel Kekilli: ik word gediscrimineerd

  Na Özil, klaagt ook de bekende Duits-Turkse actrice Sibel...

  Zware straf voor Canan Karatay

  De bekende Turkse dokter Canan Karatay wordt gestraft om...

  Nederlandse actrice is nieuwe gezicht Turkish Airlines

  In de nabije toekomst zien we een Nederlandse naam als het...

  Ceceli geboycot door Turkse media

  De kans is groot dat je geen nummers meer hoort van Mustafa...