Ze ging naar Turkije voor een Kardashian-kont, maar het liep vreselijk af

Turks.nl Redactie

Jade Stafford uit Engeland vloog naar Turkije om geopereerd te worden aan haar kont en liposuctie te laten doen bij een kliniek in Istanbul. Na de operatie kreeg ze blauwe plekken en is nu erg boos: “Ik ben boos omdat mensen me proberen te belazeren door te zeggen ‘dat het door de morfine komt'”.

De 25-jarige Jade Stafford zou bij een kliniek in Turkije vet uit haar rug laten zuigen en een Kardashian-kont krijgen na een operatie. Daarvoor betaalde ze 16.680 lira (bijna 3,5 duizend euro). Na de operatie werd geconstateerd dat ze een morfine-allergie had. Jade werd geadviseerd een week na de operatie te rusten. Stafford wilde niet zo lang in het ziekenhuis blijven en vertrok al na twee dagen.

Jade zou bij het verlaten van het ziekenhuis een onregelmatig hartritme en een probleem met haar long hebben. Na het verlaten van het ziekenhuis kreeg ze steeds meer blauwe plekken op haar kont, borsten en haar buik. Volgens artsen in Engeland zouden de blauwe plekken een gevolg kunnen zijn van een hartaanval. De artsen zeggen dat het mogelijk is dat ze tijdens de operatie een hartaanval heeft gekregen en de doktoren haar hebben gereanimeerd.

Ontkenning

De kliniek in Istanbul heeft gereageerd op de aantijgingen en ontkent stellig: “We hebben op 10 maart een operatie uitgevoerd op haar buik, namelijk liposuctie. Dit kan tot gevolg hebben dat ze blauwe plekken krijgt. Als we haar hadden gereanimeerd, zou ze natuurlijk hiervan op de hoogte gebracht worden.

  • Loading...