Zelfmoordpleger shockeert Turkije met afscheidsvideo

De 37-jarige Mehmet Pişkin werd dood aangetroffen nadat hij een 14 minuten lange afscheidsvideo had gedeeld op het internet.
Turks.nl Redactie
Total
0
Shares

De video, waarin hij afscheid neemt van iedereen, zorgde voor veel reacties bij Turken. Sommigen begrijpen het en hebben er respect voor, terwijl anderen het veroordelen.

Nadat Pişkin de video had gedeeld gingen zijn familieleden naar zijn huis. Zij waren te laat en troffen hem dood aan. Hoe hij een eind heeft gebracht aan zijn leven, is niet duidelijk. Pişkin was volgens de Turkse media een successvolle IT’er. Hij zou acht maanden geleden een liefdesbreuk hebben gehad. Hij was doorgaans depressief en vertelde zijn omgeving vaak dat hij zelfmoord wil plegen.

Pişkin vertelt in de video dat hij zijn problemen niet heeft kunnen oplossen en dat hij al zijn motivatie in zijn leven heeft kwijtgeraakt. Hij wil niet begraven worden en wil zijn lichaam beschikbaar stellen voor medisch onderzoek. “Desnoods word ik gebruikt als vissenvoer, maar ik wil niet begraven worden”, aldus Mehmet.

Hij sluit zijn video af met zijn lievelingsnummer, samen met een glas wijn en een sigaret.

Zie hier de video:

  • Loading...