Goedkoop vliegen naar Turkije met TicketVoordeel

Je bent helemaal in de zomerstemming maar hebt nog geen voordelige tickets kunnen vinden voor je leuke vakantie? Dan is het nu tijd om te kijken op Ticketvoordeel.nl. Op deze site kun je heel gemakkelijk en goedkoop je reis naar Turkije boeken.
Turks.nl Redactie

Ticketvoordeel.nl werkt met gerenomeerde airlines zoals SunExpress, Corendon Airlines en Pegasus. Zij hebben een uitgebreide aanbod en vliegen dan ook naar talrijke bestemmingen in Turkije, waaronder sinds kort ook naar Kayseri en Konya.

TicketVoordeel hanteert enkel all-in prijzen. Dit betekent dat je achteraf niet hoeft te schrikken van verborgen kosten zoals reserveringskosten, luchthavenbelasting en servicekosten. De prijs die je ziet is de prijs die je betaalt!

Achteraf betalen
Je wilt je reis nu al boeken met de vroegboekkortingen die het met zich meebrengt, maar hebt geen zin om het complete bedrag in één keer te betalen? Dat is geen probleem bij TicketVoordeel. Je hoeft slechts 15% aan te betalen, en de rest van het bedrag kun je uiterlijk zes weken voor vertrek voldoen!

Betalen kan gemakkelijk en vertrouwd via iDeal. Als je in termijnen betaalt kun je de restantbetaling ook gewoon via iDeal betalen.

Dus heb je zin in een leuke vakantie voor een scherpe prijs? Kijk dan snel op ticketvoordeel.nl!