Nieuwe safety video Turkish Airlines met ManU spelers

De sterspelers van Manchester United zijn aan zet in de nieuwe safety video van Turkish Airlines.

In de video zijn Wayne Rooney, Darren Fletcher, Chris Smalling, Nani, Rafael en Fabio da Silva te zien.

De teamgenoten illustreren aan de hand van komische sketches de veiligheidsvoorschriften zoals door de officiële voice-over ingeleid. Turkish Airlines hoopt met deze unieke aanpak het belang van veiligheid aan boord op een aangename manier te benadrukken en de aandacht van passagiers voor de safety video te vergoten.

De safety video is een vervolg op de televisie commercial van Manchester United en vormt een onderdeel van de sponsorovereenkomst met luchtvaartmaatschappij Turkish Airlines. De video zal in alle tostellen van Turkish Airlines worden getoond vanaf Juni 2011.
manuthy
Wayne Rooney: “Het is altijd leuk om met je collega’s samen te werken buiten het veld, het filmen van de safety video was een geweldige ervaring. Hopelijk reizen mensen door het zien van de instructies met meer aandacht voor veiligheid met Turkish Airlines.”

Dr. Ali Genc, Senior Vice President Media Turkish Airlines: “Wij zijn er trots op opnieuw samen te werken met Manchester United; een sterk merk en goede partner. Wij hopen dat onze klanten profiteren van de samenwerking tussen Turkish Airlines en Manchester United.”

Bron