Turkish Airlines uitgeroepen tot beste van Europa

Turkish Airlines is opnieuw in de prijzen gevallen tijdens de Skytrax World Airline Awards.
Turks.nl Redactie

De luchtvaartmaatschappij ontving maar liefst drie prestigieuze awards: “Best Airline Europe”, “Best Premium Seats” voor de Comfort Class stoelen en “Best Airline Southern Europe”.

Dr. Temel Kotil, General Manager van Turkish Airlines nam de awards tijdens de ceremoniële uitreiking in Parijs in ontvangst van Skytrax CEO, Edward Plaisted.

Skytrax is een internationaal erkende organisatie die onderzoek uitvoert naar de kwaliteit van verschillende aspecten binnen de luchtvaartindustrie. De Skytrax World Airline Awards zijn gebaseerd op klanttevredenheidsonderzoek. Gedurende een periode van 10 maanden namen 18,8 miljoen luchtvaart passagiers van ruim 100 verschillende nationaliteiten deel aan dit onderzoek.

Turkish Airlines, één van de snelst groeiende luchtvaartmaatschappijen ontving al eerder verschillende awards van Skytrax, ook wel de Oscars van de luchtvaartindustrie genoemd. Zo werd Turkish Airlines in 2010 uitgeroepen tot “Best Airline in Southern Europe” en ontving de luchtvaartmaatschappij in 2009 de “Skytrax World Aviation Award 2009”.

Bron: tourpress.nl