Erdoğan vergelijkt ‘nee-stemmers’ met coupplegers

Door | Politiek

President Erdoğan sprak zondagavond bij een evenement genaamd: ‘De Vrouw en Democratie’. De pro-AKP website ensonhaber.com schrijft daarover.

Volgens Erdoğan is een democratie zonder vrouwen niet alleen onvoldoende, maar ook onmogelijk. Daarnaast veroordeelde hij geweld tegen vrouwen. ”Geweld tegen vrouwen is een misdaad tegen de menselijkheid”, aldus Erdoğan.

De coupplegers zijn de ‘nee-stemmers’ van vandaag

Erdoğan sprak ook over het aankomend referendum voor een nieuwe grondwet. ”De terroristenleiders zeggen dat ze ‘nee’ zullen stemmen op 16 april (datum van referendum, red.). Als je op 16 april ‘nee’ stemt, dan help je hen (de terroristen, red.). Met een ‘ja’ kunnen we onze 18-jarige jongeren een stem geven in ons bestuur. Ook de 18-jarige vrouwen van dit land zullen een stem krijgen in het parlement. Wij geloven in onze jongeren. Wij geloven in onze vrouwen.

De omgekomen burgers op de nacht van 15 juli (de nacht van de couppoging, red.) waren ‘ja-stemmers’. Zij kwamen om terwijl ze ‘ja’ zeiden. De piloten die met F-16’s het volk bombardeerden zijn de ‘nee-stemmers’ van vandaag.”

Ceceli verspreidt seksbeelden ex-vrouw

De Turkse zanger Mustafa Ceceli heeft seksbeelden van zijn...

Aref in kritieke toestand

De bekende goochelaar Aref Gaffouri verkeert in...

Zusje Rüzgar Erkoçlar ook man geworden

De bekende actrice Nil Erkoçlar was lange tijd uit beeld,...

Megan Fox rookt shisha met haar moeder in Istanbul

De wereldberoemde actrice Megan Fox is in Turkije voor de...