Ophef na omhelzing burgemeesters AKP en CHP

Door | Politiek

Er is ophef ontstaan na een foto van de omhelzing van een AKP-burgemeester en een CHP-burgemeester, meldt Ensonhaber.com.

Mustafa Tuna, die onlangs Melih Gökçek, verving als burgemeester van Ankara nadat hij gedwongen werd om ontslag te nemen door de Turkse president, werd gefotografeerd met Alper Taşdelen. Laatsgenoemde is burgemeester van het district Çankaya in Ankara.

Tuna ontving de afgelopen dagen burgemeesters van de oppositiepartijen. De burgemeesters omhelsden elkaar bij de ontmoeting en dat werd gefotografeerd.

AK Parti ve CHP'li belediye başkanı sarıldı, tepki geldi

Niet iedereen kon dat waarderen. De regerende islamistisch-conservatieve AK Partij en de seculiere oppositiepartij CHP staan lijnrecht tegenoverelkaar in de politiek.

Aşur Cem Tağluk, gemeenteraadslid namens CHP in de gemeenteraad van Çankaya, liet weten boos te zijn naar aanleiding van de foto.

”Hij omhelst de burgemeester die dankzij een groot spel de gemeente heeft overgenomen, moet hier niet geen prijs voor betaald worden?”, schrijft Tağluk op Facebook. Het bericht is niet openbaar gedeeld.

AK Parti ve CHP'li belediye başkanı sarıldı, tepki geldi

Ceceli geboycot door Turkse media

De kans is groot dat je geen nummers meer hoort van Mustafa...

Ceceli verspreidt seksbeelden ex-vrouw

De Turkse zanger Mustafa Ceceli heeft seksbeelden van zijn...

Aref in kritieke toestand

De bekende goochelaar Aref Gaffouri verkeert in...

Zusje Rüzgar Erkoçlar ook man geworden

De bekende actrice Nil Erkoçlar was lange tijd uit beeld,...